Kløften er genetableret

Så kan Kløften disc golf bane spilles igen. Der er kommet en mindre permanent ændring på banelayoutet. Hul 6 spilles nu undervejs på vandringen mod forenden af parken. Dvs kurven ved tårnet er sløjfet indtil videre. Opdateringer kommer her på sitet hurtigst muligt.

ÆDGK6100 siger mange tak til Benniksgaard for at låne os deres golfbane sommeren over. Det har vi været rigtig glade for og håber på et godt samarbejde en anden gang. Måske næste sommer?

Benniksgaard låner Kløften

Kløften festival nærmer sig, og derfor har vi taget kurvene ned i parken. I år skal de dog ikke samle støv i klubhuset, men derimod bruges på Benniksgaard Hotel ved Gråsten. ÆDGK6100 er glade for muligheden og ser frem til samarbejdet med Benniksgaard Hotel og Benniksgaard Golf Klub.

 

 

 

 

 

 

Disc golf banen bliver en integreret del af den eksisterende par 3 golfbane, hvor disc golf hullerne følger det eksisterende banedesign og benytter samme tees. Banen er åben, men golfbunkers spilles som hazards og golfgreens som out-of-bounds. Det giver lige lidt på sværhedsbarometeret. Klik på kortet for en samlet baneguide.

 

 

 

 

 

 

Hent banekort og scorekort

Lørdag d. 16. juni kl 13.00 afholder vi sammen med Benniksgaard et opstartsevent for alle interesserede. Det kunne være så fedt med deltagelse fra disc golf miljøet – også nordfra (der er ikke langt til Fleggaard). Se link nedenfor med pressemeddelelse.
Pressemeddelelse

Vi glæder os til sommeren på de sønderjydske baner. Vi har efterhånden nogle super faciliteter til rådighed, og de bliver bare bedre og bedre.

På Benniksgaard kan man også nyde godt af restaurantens fortræffeligheder. Herunder nyder de hårdtarbejdende medlemmer (og Allan) en fortjent bid brød.
Benniksgaard Hotel

Fortjent belønning efter veludført arbejde

Aktivitetsplan juni

Vi får travlt i juni måned, men på den gode måde. Der skal etableres en sommerbane hos Benniksgaard ved Gråsten og gøres reklame for sporten i Aabenraa. Dertil kommer arrangementer og klubaftner. Her er en oversigt over den næste måned.

Onsdag d. 13. juni: Kløften tages ned og køres til Benniksgaard. Vi mødes hos Benniksgaard kl 19. Banen sættes op og vi tester med en runde eller to. Dennis medbringer Kløften.

Lørdag d. 16. juni kl 13: Opstartsarrangement på Benniksgaard. Vi skal demonstrere spillet og følge interesserede rundt på banen.

Onsdag d. 20. juni kl 19: Intro til disc golf i Høje Kolstrup, Aabenraa. Mobile kurve sættes op og der kigges på (forhåbentligt) kommende banedesign.

Fredag d. 22. juni kl 14.30: Arrangement i Damparken for en stor flok fra Aabenraa kommune. Schwebs er tovholder og skal bruge frivillige hænder.

Lørdag d. 23. juni kl 14.30: Arrangement i Vojens. Dennis er tovholder.

Søndag d. 24. juni kl 10-13: Intro til disc golf i Høje Kolstrup, Aabenraa. Schwebs er tovholder. Jo flere frivillige hænder vi kan mestre, jo bedre.

Onsdag d. 27. juni kl 18.30: Klubaften i Damparken

Onsdag d. 4. juli kl 18.30: Klubaften i Damparken

Lørdag d. 7. juli: Oprydning i Kløften for festivalgængerne. Lücke er tovholder.

Dertil kommer nogle aftener, hvor vi gerne skulle barbere skoven og engen i Gram. TBA.

Fortsat god sommer

formanden

Jyske mestre kåret i Gram

Så blev Jysk Mesterskab 2018 afviklet på anlægget ved Gram Slot i et fantastisk godt vejr. ÆDGK6100 siger mange tak til alle spillerne for at bakke op om turneringen. Det er altid en fornøjelse at have jer på besøg.

Læs mere her

 

 

 

 

 

 

Der var spænding om resultatet i de fleste rækker inden den sidste runde søndag. I mastersrækken meldte Jacob T. Jakobsen sig i den grad ind i kampen om titlen med et ACE på hul 17 – banens allerførste nogensinde! Det var dog Mikael Birkelund, der til sidst nappede titlen. 
I Intermediaterækken var to spillere i front inden søndagens runde. Det lykkedes dog Jonatan C. Hansen at bevare sit forspring på ét kast til ÆDGK6100-spilleren, Jonas Wad. Jonas løb dog med titlen som DDGU Jysk mester. Var der nogen der spurgte, hvad man får ud af at melde sig ind i DDGU? Stabilt spillet af begge spillere.
Advanced blev vundet i suveræn stil af Kenneth Z. Eriksen med hele 10 kast til nærmeste forfølger. Joakim Vestergaard spillede sig op på 2. pladsen foran lokale Rasmus Dilling.
Iben Blaabjerg sluttede turneringen i -3 og kan kalde sig DDGU jysk mester 2018. Kun to spillere i MA2 formåede at slå hende – stærkt spillet.
Kenny D. Jacobsen vandt på fornem vis Grandmasterrækken foran Michael Grøn. Endnu en titel på lokale hænder.

 

 

 

 

 

 

Thomas Rasmussen havde på vanlig vis lagt sig i spidsen af Open-feltet. Der blev han hele vejen igennem. De fleste havde nok set, hvor det bar hen, da Thomas’s første runde havde en uofficiel rating på 1020. I finalerunden Spillede Christian Madsen sig op på 2. pladsen med en ligeså god runde. Jyden på gule plader, Jeppe Ask Sørensen, blev henvist til 3. pladsen. Bjørn Aastradsen var sidste mand på lead card.

Se resultaterne hos PDGA

Stor tak til Gram slot for at lægge græs til. Stor tak til Discimport for støtten til ÆDGK6100.   Og kæmpe tak til medlemmerne i ÆDGK6100 for alt arbejdet med banen osv osv. Så er det sgu nemt at være TD. 

Jysk Mesterskab 2018

Så er vi kun få dage fra tee-off i Gram. ÆDGK6100 sørger for kaffe både lørdag og søndag morgen. Den findes i turneringscentrum.

Banen står flot i forårets farver, så glæd dig til en weekend i fantastiske rammer.
JM 2018 Caddiebog

 

 

 

 

 

 

Program: LØRDAG
7.00-7.45 Registrering
8.00 Spillermøde
8.45 Tee-off 1. runde (efter lodtrækning fordelt på tees)
12.00 – 14.00 Pause
14.00 Scorekort pickup (fordelt efter score i de respektive rækker)
14.30 Tee-off 2. runde

Program: SØNDAG
9.00 Tee-off første gruppe i MA2. Der startes på hul 10 i slotsparken. Så afsluttes runden ved caféen på hul 9.
10.30 Tee-off sidste gruppe (lead card MPO)

Præmieoverrækkelser umiddelbart efter afslutning. 

Grupperne til første runde er klar

Se præmiefordeling

Der er aftalt med caféen, at frokosten er klar kl 12.15 begge dage. Søndag er de klar over, at der spilles efter en anderledes tidsplan. Frokosten står dog klar fra 12.15 til de sultne. Spillere der er på banen 12.15 kan spise, når runden er færdig. Der spises i caféen. 
Skulle man have lyst til at spise i caféen, men endnu ikke har bestilt, så vil TD gerne have besked senest fredag.

Vores sponsor Discimport gør opmærksom på, at man kan forudbestille inden turneringen.  Bestillingen skal dog afgives inden fredag middag, så det kan nå at blive pakket med.