Vigtige datoer

Heads up! Sæt kryds i kalenderen på følgende datoer resten af sommersæsonen.

20. august: Indvielse af banen i Vojens (håber vi). Følg med på facebook.

27. august: Begynderturnering i Kløften. Vi er en del af Trekantsområdets festuge og byder ind med en turnering. Start kl 14.30 ved tårnet.

2. september: Vores årlige klubmesterskab. Det er gratis at deltage for medlemmer. For ikke medlemmer koster det kr 200, men så bliver man også medlem.

8.-10. september: DM i Tilst. Vi skal have arrangeret en klubtur med overnatning i hytter.

14. oktober: OktoberDisc 2017 – business as usual.

NYHED! – Kløften har endelige fået etableret et permanent ø-hul.

mvh
Bestyrelsen

Genetablering af Kløften

Kløften Disc Golf Bane genetableres onsdag d. 26. juli kl 18.30. Jo flere der møder op og giver et nap med, jo hurtigere kan vi komme i gang med ugens dyst.

Efter grundige overvejelser er det besluttet, at vi ændrer på rækkefølgen af huller. Det nye hul 1 bliver det gamle hul 5, da vi oftest begynder runden fra dette hul. Dvs at det nye hul 9 bliver kurven ved tårnet (gammel hul 4). Vi skulle gerne hurtigst muligt få sat korrekte numre på kurvene.

Gram Slot Open 2017

Gram Slot Open er færdig. Tak for en god dag i Gram. Det er altid en fornøjelse at være TD for alle jer gode mennesker. Tak til Vision Gram og Gram Slot for at gøre det muligt at spille disc golf i Gram. Stor tak til medlemmerne i ÆDGK6100 for at arbejde med at gøre banen klar og rydde op efter turneringen. Tak til Discimport for at støtte op om ÆDGK6100 og disc golf. Stort tillykke til vinderne i dag:
MPO: Martin Spliid
MPM: Jacob Teglgaard Jakobsen
MPG: Michael Grøn
FPO: Iben Blaabjerg
MA1: Daniel Jørgensen
MA2: Kåre Lassen
CTP: Ashton Sarger

Generalforsamling 2017

Tak til de fremmødte for god ro og orden i søndags til klubbens årlige generalforsamling. Referat og formandens beretning findes under klubinfo her på sitet. Tre ting skal dog nævnes her: 

  1. Vi starter med den ugentlige klubaften onsdag d. 29. marts kl 18 i Kløften
  2. Den første onsdag i måneden afholder vi et kort medlemsmøde inden spil til klubaften. Vi er ikke større end at at alle bør have indflydelse på klubbens virke.
  3. Vi besluttede at flytte klubaften til Gram én gang i måneden. Den sidste onsdag i måneden, så første klubaften på slottet bliver onsdag d. 26. april.

Så er sæson 2017 skudt i gang – Husk iøvrigt påskefrokosten d. 8. april (se facebook)

Thomas og Claus vinder JV 16/17

Thomas Rasmussen og Claus Ildvedsen løb med den samlede sejr i henholdvis Open og Am til sæsonens Jysk Vintertour. Det blev slået fast på søndagens finaleafdeling af Jysk Vintertour. 40 spillere havde taget turen til 6100, hvor Damparken dannede en perfekt ramme til den sidste afdeling for sæson 2016/17.

God vind på 2. runde

For første gang siden 2009 skulle Damparken i brug på Jysk Vintertour og var i dagens anledning udvidet til 12 huller, hvor især de seks opsatte udfordrede spillerne. Vejret var med os – ikke mere blæst end at det bare kildede helt rigtig, når man sendte endnu et drive mod eller ud over vandet. 

6100 skyline set fra hul 9

Claus Ildvedsen Sikrede sig både dagens afdeling og den samlede sejr i Am. Kenneth Eriksen og Daniel Jørgensen besatte de efterfølgende pladser. 

Dagens vinder i Open blev Kristian Spliid med en imponerende score på 93 (-18) på de 36 huller i Damparken. Kristian Engsig-Karup og Thomas Rasmussen endte med at dele andenpladsen, men først på de sidste putts blev det afgjort.

Thomas Rasmussen tog sig af CTP’en på hul 12 og Timothy Hald satte sit drive i kæderne på hul 8.

Den samlede stilling
Claus Ildvedsen vandt i suveræn stil den samlede sejr i Am-rækken, men der var staidg spænding om de sidste 2 podiepladsen. Niclas Jespersen skulle på dagens afdeling forsvare sin samlede 2. plads, men Kenneth Eriksen gjorde sit til, at der blev spæning om udfaldet. Kun to placeringer på dagens afdeling havde sendt 2. pladsen videre. Niclas kunne dog med sin 7. plads for dagen tage hjem med sølvmedaljen. Kenneth Eriksens slutspurt var ikke nok, men han er til gengæld den højest placerede spiller med kun 4 afdelinger. 

I Open kørte Thomas Rasmussen sin traditionelle samlede sejr i hus med sin delte 2. plads for dagen. Konkurencen var dog en smule hårdere i år, da Thomas for første gang siden 13/14 sæsonen måtte nøjes med sejre på to afdelinger. Claes Würtz sikrede sig den samlede 2. plads med endnu en gang stabilt golf. Mon ikke han bliver en seriøs udfordrer til Kong Vinter i næste sæson. Kasper Borgen skulle for første sæson prøve kræfter mod Openrækken til JV. Det må man sige, han havde succes med. Samlet en bronzemedalje til JV-historiens mest vindende Am-spiller.

Vinderne af Jysk Vintertour quiz’en var ikke overraskende nogle af de mere erfarne JV deltagere. Thomas Rasmussen, Iben Blåbjerg og Christian Laulund kunne deres JV historie. 

Samlet stilling og resultater.

Æ Disc Golf Klub 6100 vil gerne sige mange tak for støtten til alle spillere for opbakningen gennem 10 år. Kæmpe tak til alle de frivillige TD’er – I gør forskellen.

Til dagens quiz havde Sport24, Xocolatl, Vinspecialisten og Sportmaster sponsoreret præmierne. Tusind tak for gavmildheden.

Mange tak til Andy for at låne os lokaler til både pause og efterfølgende spisning. Tak til Steen Nielsen for en fremragende suppe.

Tak for støtten Andy – igen.