Peter Festersen vinder OD17

Peter Festersen sikrer sig titlen som OD17 Champ. Efter en fantastisk runde på Starup hede på -8 havde han et forspring på tre kast til Rasmus Dilling, der dog havde en klar hjemmebanefordel i Kløften. De to fulgtes nogenlunde ad de første 9 huller i Kløften, men Peter formåede at holde sig in-bounds på back-9 og samtidigt udbygge forspringet med et par birdies. En slutscore på -11 (tredje bedste samlede score for dagen) gjorde ham til en fortjent vinder af OktoberDisc 2017. Det bliver spændende at følge ham i Open-rækken til næste år. 

OD Champ 2017

OD-veteranen Thomas Rasmussen sikrede sig sejren i Openrækken for tredje gang og forsvarede dermed sin titel fra 2016. Iben Blaabjerg nappede titlen i damerækken med solidt spil på begge baner. Hendes +7 bejler til podieplaceringerne hos herrerne – godt spillet!

ÆDGK6100 vil gerne sige mange tak til alle deltagere for en super dag i Jeres dejlige selskab. Tusind tak til Sten og crew i køkkenet. Ingen OD uden et fantastisk køkkencrew.

Se resultater

Tak til Discimport for at sponsorere og støtte vores arbejde gennem en årrække. 

Tak for kaffe, Frøs Sparekasse og Tommy S. Andersen,Grums for at bruge lørdag morgen på os.

Udover en masse disc golf formåede feltet også at indsamle 2200kr til Knæk Cancer. Tak for støtte allesammen. 

Der kommer mere om turneringen senere her på sitet.

OktoberDisc 2017 – INFO

Mojn! Så er der under en uge til tee-off på Starup hede. ÆDGK6100 glæder sig til at velkomme jer alle til den niende OktoberDisc.

Program
08.15
Registrering ved turneringscentrum ved Starup hede. ÆDGK6100 og Frøs Sparekasse giver en kop god kaffe hos Grums, der igen bakker op om morgenhyggen.
08.45 Spillermøde
09.15 1. runde – grupper 1. runde
12.30 Frokost i klubhuset (Kløften – det røde vandtårn)
13.30 Spillermøde
13.45 2. runde – 18 huller efter seedning

Efter præmieoverrækkelsen og aftensmaden håber vi, at mange af jer vil blive til en gang natgolf med spots på 6 kurve. Husk dit GLOW-plastik.

Knæk Cancer
Der vil blive mulighed for at deltage i indsamlingen til Knæk Cancer. Det koster 100kr at være med. DiscConnection, Prodigy og DDGU har sponsoreret fede præmier til lodtrækningen blandt giverne. 

Præmier
Discimport har igen i år sponsoreret lækre præmier til AM-rækken, så her er både gavekort til Discimport og merchandise til alle præmieplaceringerne. Og selvfølgelig den sædvanlige pokal til CHAMP’en.
Til Open- og Dame-rækken er der cool cash til henholdvis top-3 og vinderen.
Der er CTP på begge baner – hul 4 på heden og hul 1 i Kløften.
Og da ingen ÆDGK’er formåede at lave et ACE henover sommeren, sætter vi naturligvis vores ACE-pulje i spil på lørdag. For en gangs skyld er den meget nøjagtigt talt op.

Kørselsvejledning
Fra nord: Afkørsel Haderslev N og drej til venstre. Fortsæt ind i byen og drej til højre på Omkørselsvejen ved andet lyskryds. Drej til venstre ad Ny Erlevvej ved det næste. Fortsæt lige ud gennem to kryds og drej til venstre ad Fjordagervej lige inden de gule blokke på ventre hånd. Fortsæt til Fjordagervej ender. Parker bilen og gå lige ud ad stien mod heden. Drej til venstre ved lågen og fortsæt mod vandet. Tag en kom kaffe og nyd stemningen. Du er nu klar til OD17.
Fra syd: Afkørsel Haderslev S og drej til højre. Ved krydset drejer du til venstre. Fortsæt lige ud gennem rundkørselen. Drej til højre ad Ny Erlevvej ved næste kryds Fortsæt lige ud gennem to kryds og drej til venstre ad Fjordagervej lige inden de gule blokke på ventre hånd. Fortsæt til Fjordagervej ender. Parker bilen og gå lige ud ad stien mod heden. Drej til venstre ved lågen og fortsæt mod vandet. Tag en kom kaffe og nyd stemningen. Du er nu klar til OD17.

Adresse:
Heden: Fjordagervej, 6100 Haderslev
Kløften: Parkering ved skolen på Christiansfeldvej lige ved siden af parken.

Baneinfo
Find caddiebogen med baneinfo på turneringssiden. Starup hede forventes spilbar sent onsdag eftermiddag. Kløften gøre turneringsklar fredag eftermiddag.

ER DU KLAR?

 

OD17 støtter Knæk Cancer

Dansk disc golf støtter Knæk Cancer i år!!!!!
Målet er at indsamle minimum 10.000kr. som DDGU vil sende til Knæk Cancer showet i weekenden i uge 43. Martin Spliid er initiativtager til projektet, og ÆDGK6100 er glade for at kunne være med.

Til OD17 bliver der mulighed for at donere til formålet og deltage i lodtrækningen om præmier sponsoreret af Prodigy Discs, DiscConnection og DDGU

Følg os på instagram og facebook.