Ny sponsoraftale med Discimport

ÆDGK6100 og Discimport har indgået en ny to-årig aftale. I ÆDGK6100 er vi glade for aftalen, der giver vores medlemmer rabat hos Discimport. Så skynd dig med det kontingent ;-). Discimport bliver desuden hovedsponsor for vores turneringer i 2018 og 2019.

Discimport har i en årrække støtte vores klub, og det er vi yderst taknemmelige for. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Generalforsamling onsdag d. 21. marts

Kære medlemmer

Årets generalforsamling finder sted onsdag d. 21. marts kl 18.30 i skuret på Nyvej 32. Udover selve generalforsamlingen ønskes også et diskussion omkring ÆDGKs fremadrettede visioner, så mød op og byd ind med dine tanker.

Eventuelle punkter til dagsordenen må meget gerne sendes til bestyrelsen inden mandag d. 19. marts.

Spred det glade budskab og husk at betale dit kontingent.

Vedtægter findes her

JV #4 afviklet i Engesvang

Så kom fjerde afdeling af JV 17/18 i hus. Engesvang lagde nogle gode rammer for afviklingen. De sørgede endda for et rigtigt vintervejr til os.

Traditionen tro vandt Thomas Rasmussen Openrækken foran Jakob Burkard og Nicolai Hedevang Nielsen. Thomas nappede også ACE-puljen.

I AM-rækken vandt Mark Petersen foran Martin Nielsen. Samlet fører Martin stadig JV foran netop Mark, men kun en enkelt placering skiller dem.

Michale Lücke snuppede CTP.

Tak til Mikael Birkelund og Engesvang for et godt arrangement. Og tak til alle deltagere. JV 17/18 har sat ny rekord for antallet af spillere på JV.

Resultater.