Klubmesterskab 2017

Klubmesterskabet 2017 blev afholdt lørdag d. 2. september (altid første weekend i september) i flot solskin og højt humør. 15 medlemmer mødte frem, langt de fleste for at spille. En stor tak til Bo for at sørge godt for os gennem hele dagen.

Første runde af mesterskabet bestod af 18 huller på banen i Damparken. Samtlige tees blev benyttet, da en kommende mester naturligvis skal mestre alle huller i byen. Og så gav det alle mand en sidste chance for at nappe ACE-piljen inden vi sætter den på spil til OD17. Efter mange forgæves forsøg fra rød tee, må vi konstatere, at vi sgu også har fortjent, at en udefra tager den fra os. Bedste runde gik Dennis Thygesen (-8) skarpt forfulgt af Bjarne Thomsen (-7), og Michael Lücke (-6) og Rasmus Dilling (-6).

Efter første runde skulle vi have fundet klubbens længste. Alle spillere fik to kast hver, hvor den længste blev opmålt. Vinderen blev Claes Würtz med et kast på 128m (i en lille modvind). Der er sket noget med vores længder – halvdelen af feltet kom over 100m. Sådan!

Efter fællesspisning på byens fineste skulle de sidste 18 huller spilles på banen i Kløften. I førergruppen kom alle fint fra start og spændingen holdt indtil back 9, hvor Dennis trak fra og selv en bogey på sidste hul betød ikke noget for den samlede stilling, hvor han sluttede i -17 for dagen. Den forsvarende mester, Claes Würtz, spillede sig fra chase card op på andenpladsen med en runde på -6, men stadig 6 efter Dennis i den samlede stilling. 

Se resultaterne her.

Klubmester 2017 – Dennis Thygesen

Efter et par ringriddere fra Jønne’s var der mere golf i nogle og årets SafariCHAMP skulle findes. Der blev spillet 9 huller med samlet par på 31, så med ringriddere og andet godt i maven begav de friske unge fyre sig ud på 9 meget lange huller. Claes tacklede udfordringen bedst og vandt fortjent titlen som SafariCHAMP.

Klubbens længste og SafariCHAMP – Claes Würtz

 

Tak til Bar de Ville for præmier og Jønne’s for endnu et godt tilbud på ringriddere. Og tak til klubbens sponsor Discimport.