Arbejdsdag i Vojens 21. november

Efter en hæsblæsende sæson, hvor klubben er vokset til dobbelt størrelse, er tiden kommet til at gøre rammerne for disc golf i kommunen bedre. Derfor indkalder bestyrelsen til

arbejdsdag på banen i Vojens lørdag d. 21. november kl 9.00.

Vi skal have etableret back tees på alle huller. Det grove arbejde i den forbindelse betaler vi os fra, men jo flere hjælpende hænder, jo færre arbejdstimer skal vi betale for til tees.

Vi skal også have ryddet op på udvalgte huller på banen. Træer skal friseres enkelte steder, fairways skal rives, græs skal klippes osv osv. Vi laver en arbejdsplan, så vi har et overblik. Den opdateres løbende frem mod lørdag d. 21. november. Medbring gerne alt muligt værktøj til arbejdet. Klubben råder over noget, men ikke nok til at holde alle beskæftiget på en gang.

Klubben giver en sandwich til frokost, så I ikke bliver vrøvle op ad eftermiddagen. Der vil også være drikkevarer, skulle nogen føle, at de også fortjener det. Vi laver et Facebook event lidt senere, så vi kan få et overblik over antallet af arbejdsliderlige på dagen.

Det bliver super fedt at komme i mål med næste skridt i banens udvikling.

Hul 18 – snart med kunstmåtte