Benniksgaard låner Kløften

Kløften festival nærmer sig, og derfor har vi taget kurvene ned i parken. I år skal de dog ikke samle støv i klubhuset, men derimod bruges på Benniksgaard Hotel ved Gråsten. ÆDGK6100 er glade for muligheden og ser frem til samarbejdet med Benniksgaard Hotel og Benniksgaard Golf Klub.

 

 

 

 

 

 

Disc golf banen bliver en integreret del af den eksisterende par 3 golfbane, hvor disc golf hullerne følger det eksisterende banedesign og benytter samme tees. Banen er åben, men golfbunkers spilles som hazards og golfgreens som out-of-bounds. Det giver lige lidt på sværhedsbarometeret. Klik på kortet for en samlet baneguide.

 

 

 

 

 

 

Hent banekort og scorekort

Lørdag d. 16. juni kl 13.00 afholder vi sammen med Benniksgaard et opstartsevent for alle interesserede. Det kunne være så fedt med deltagelse fra disc golf miljøet – også nordfra (der er ikke langt til Fleggaard). Se link nedenfor med pressemeddelelse.
Pressemeddelelse

Vi glæder os til sommeren på de sønderjydske baner. Vi har efterhånden nogle super faciliteter til rådighed, og de bliver bare bedre og bedre.

På Benniksgaard kan man også nyde godt af restaurantens fortræffeligheder. Herunder nyder de hårdtarbejdende medlemmer (og Allan) en fortjent bid brød.
Benniksgaard Hotel

Fortjent belønning efter veludført arbejde