JV afsluttes med et jubilæum og flere rekorder

I et herligt vintervejr på banen i Aalborg blev den afsluttende afdeling af Jysk Vintertour 2017-18 afviklet med 36 deltagere. En super afslutning på vintersæsonen – en bane dækket i sne og spænding om den samlede stilling.

claeswurtz.dk – Når kurven kalder

Dino’erne havde valgt at udvide banen i dagens anledning. Skovhuller i Bundgaardsparken – så har den vist det hele. Super fedt at få lov at teste dem for første gang. Dertil kom et veldækket frokostbord og morgenkomplet. Som altid følte man sig velkommen i Aalborg.

I AM-rækken lange Mark Petersen bedst fra land i første runde. Han skulle også hente 10 point i den samlede stilling for at tage den hjem. Martin Nielsen havde duksepladsen inden start, men tabte en del i første runde. Mark formåede at holde sit stabile niveau i anden runde, og med sin 4. sejr i år nappede han også den samlede stilling foran Martin. Thomas Schytt har spillet stabilt gennem hele sæsonen, og sikrede sig sit bronze-tag i sidste afdeling. Tillykke til dem alle. Det er værd at bemærke at alle i top-5 har spillet samtlige afdelinger i denne sæson. Stabilt spil og fremmøde er vejen til sejr i AM.

claeswurtz.dk – Når kurven kalder

I OPEN-rækken var der spænding efter første runde. Thomas Rasmussen var selvfølgelig at finde i front, men H. C. Aaen matchede Thomas i første runde. Jacob T. Jakobsen tog den sidste plads på lead card. Hvem sagde baneudvalg? Thomas trak dog fra til sidst og hentede sin 25. sejr i JV sammenhæng – ud af 43 mulige!!! Samlet set har han 4 sejre ned til den med næstflest sejre – resten af rækken tilsammen. I den samlede stilling vandt Thomas igen i år og Troels Rasmussen henviste Christian Madsen til 3. pladsen. 

ÆDGK6100 vil gerne sige mange tak for endnu en rekordsæson med masser af godt selskab – ikke mindst nyt selskab. Tasing tak til klubberne og TD’erne – I er jeres vægt værd i plastik. Uden den store opbakning fra jer alle havde vi ingen Jysk Vintertour.

Resultater og samlet stilling