Jysk Vintertour afgjort

Vintersæsonen er officielt ovre, og foråret er over os, sådan da. Jysk Vintertour 2019/20 blev afgjort i weekenden på Vojens DiscGolfPark i Sønderjylland. I forhold til hvad vi ellers har været igennem i løbet af vintersæsonen, så var vejret jo fremragende i Vojens. Det regnede kun noget af dagen.

I amatørrækken var der spænding til det sidste, da turneringen blev afgjort i et play off mellem Mads Elsborg og Steffen Riise Andersen. Sidstnævnte havde taget turen fra Sjælland for at udfordre jyderne. Se herunder hvem der nappede sejren til sidst.

I den samlede stilling skete der også ting og sager på dagen, men i den sidste ende fastholdt Steffen Sinning sin førsteplads foran Erik Larson og Mads Elsborg.

Fra venstre: Erik Larson, Steffen Sinning og Mads Elsborg

I openrækken var der ligeledes spænding om udfaldet, både mht sejren på dagen, men der var direkte dyst om den samlede andenplads i førergruppem mellem Søren Handrup og Kasper Borgen. Det blev dog Thomas Rasmussen der løb med sejren i både Vojens og i den samlede stilling. Se Thomas’s eagle på hul 12 herunder.

I den samlede stilling trak Søren fra Kasper i allersidste runde for denne sæson. Herunder er den samlede top 3 i openrækken.

Fra venstre: Kasper Borgen, Søren Handrup og Thomas Rasmussen.

Og ingen afsluttende bemærkninger om touren uden lidt stats. Denne sæson var endnu et skridt i den rigtige retning. Til trods for en del møgvejr undervejs lykkedes det os at samle mere end 100 spillere til de forskellige afdelinger i sæsonen – a04 for at være helt præcis. Det er første gang vi runder 100.

Det gennemsnitlige deltagerantal så også rigtigt fint ud. Selv i Aalborg med storm og regn var vi næste 50 deltagere. Sæson 19/20 havde i gennemsnit 48,2 spillere pr afdeling, hvilket er en lille forbedring i forhold til sidste sæson.

Hvordan er fordelingen så mellem rækkerne. Jo, begge rækker oplevede en fremgang. I alt deltog 38 open- og 66 am-spillere.

Som altid blev vinterkrigerne belønnet med et sæt lokalbryg fra Fuglsang i Haderslev.

Vinterkrigerne: Steffen Sinning, Erik Larson, Michael Schwebs, Alexander Vigsø, Jonas Søndergaard, Mogens Hald, Thomas Rasmussen, Kasper Borgen, Joakim Vestergaard, Jens Skytte

Der skal lyde en kæmpe stor tak til alle de engagerede mennesker i klubberne rundt omkring, der gjorde vintertouren mulig. Og en kæmpe TAK til Michael Schwebs for koordinering og planlægning af JV 2019/20.

Vi ses næste vinter!