Klubmesterskab 2020

Lørdag d. 15. august afholder ÆDGK6100 det årlige klubmesterskab for sine medlemmer. Vi ændrer formatet i år, således at vi er sikre på at kunne rumme de forhåbentligt mange deltagere. Derfor er Damparken ikke en del af klubmesterskaberne i år.

Så godt vejr får vi d. 15. august

Vi mødes på banen i Vojens, hvor vi spiller første runde. Herefter er der længdekastkonkurrence på fodboldbanerne ved siden af banen. Herefter går turen til Haderslev, hvor 2. runde spilles i Kløften (2×9 huller). Vi slutter med et par ringriddere ved tårnet.

Kun medlemmer af ÆDGK6100 kan stille op. Det er gratis at deltage, men husk dit tag – de bliver fordelt efter score til sidst. Kan man kun deltage i den ene af runderne, så kom og vær med alligevel. Det blywe så glant 😉

Der spilles i én række til det officielle mesterskab. Sideløbende spilles også med handicap udregnet på baggrund af resultaterne til klubaftener. Dvs vi spiller faktisk to konkurrencer i samme ombæring.

Rasmus Dilling – Klubbens længste 2019

Program

Vojens kl 8.00 – Registrering af spillere og fordeling af grupper
Vojens kl 9.00 – 1. runde (18 huller fra gul tee)
Vojens kl 12.00 – Længdekast

Frokostpause – Vi plejer at mødes ved grillen i Damparken

Kløften kl 14.30 – Kort spillermøde ved tårnet
Kløften kl 15.00 – 2. runde fordelt efter scores
Kløften kl 18.00 – Præmieoverrækkelser efterfulgt af grill

Kløften kl 19.30 – Safarigolf (9 huller)

Kløften kl ca sent – Du skal hjælpe med at rydde op og så gå lige hjem.

Præmier

Der spilles om retten til selv at betale for at indgravere sit navn på gralen. Herudover vil der være små præmier til enkelte andre placeringer.

Gralen

Tilmelding

Du kan allerede tilmelde dig nu via discgolfmetrix. Tilmelding lukker d. 13. august kl 20.