Vojens Open 2021

Velkommen til siden for Vojens Open 2021 – en del af DDGU Danish Tour 2021 presented by Latitude64.

ÆDGK6100 byder velkommen til årets første afdeling af den danske disc golf tour i 2021. Turneringen er sanktioneret som en PDGA B-tier og løber over to dage – 17. og 18. april.

Vojens DiscGolfPark® – green hul 14

Program
Begge dage spilles én runde med golfstart (tee times). Der sigtes mod at have fem spillere i hver gruppe, der alle spiller i samme række, eller som minimum fra samme tee.
Programmet findes også i caddiebogen, der hele tiden holdes opdateret frem mod turneringen.

På grund af gældende COVID-19 restriktioner opfordres spillerne til ikke at forsamles i større grupper. Af samme grund vil der ikke være mulighed for at samles i spejderhytten på banen, men toiletfaciliteter vil være tilgængelige.

Vojens DiscGolfPark® – udsigt fra hvid tee hul 4

Banen
Der spilles på det permanente layout af banen dog med enkelte småjusteringer på udvalgte huller. Dette drejer sig primært om skærpede OB-linjer på udvalgte huller. Evt ændringer i forhold til permanent layout fremgår tydeligt af caddiebogen, som alle deltagere bedes læse.

Vojens DiscGolfpark rummer mange potentielle signaturhuller. Et af dem er afslutningen på runden – hul 18.

Se resten af hullerne på det permanente layout på klubbens playliste herunder.

Tilmelding (kommer snart)
Tilmelding foregår på Disc Golf Metrix. Det koster kr 300 at deltage. Information vedr betaling findes på Metrix.

Præmier
Der er cool cash til openrækkerne og merch+gavekort i amatørrækkerne. Præmielisten vil blive publiceret umiddelbart inden turneringen.

Overnatning
Overnatning kan foregå gratis i sheltere ved spejderhytten på banen. I samme område kan der også slås telt op. Øvrige overnatningsmuligheder kan findes hos VisitHaderslev.

Kontakt TD, Dennis Thygesen #28566, på td@dgk6100.dk eller nr 30221466.