JV afslutning i Aalborg

Så er det på søndag, at JV 2018-19 afsluttes med et brag på den “nye” bane i Aalborg. Dinoerne er endnu en gang klar med værtskabet til afslutningsafdelingen, og det plejer jo at være godt. De kan sgu holde turnering deroppe!

Venligst “udlånt” af Dinosaurs

Afslutningen på vintersæsonen er en kærkommen lejlighed til at nørde lidt stats, og der tegner sig endnu sæson med fremgang for vintergolfen i Jylland. Sådan!

Inden sidste afdeling har vi haft et gennemsnitligt fremmøde på 46 spillere, hvilket er tre flere end sidste sæson. Såfremt Facebook fortæller sandheden (plejer den ikke det?), så bliver vi rigtig mange på søndag. Mon vi slår rekorden på 56? Det synes jeg vi skal gå efter.

I alt har 84 forskellige spillere deltaget i denne sæson. Sidste år var tallet 92, så vi håber på nogle lokale weekendkrigere i Aalborg kan hjælpe os til rekorden her. Ja, og så selvfølgelig alle jer andre, der har været i vinterhi. Det er forår – kom ud og leg!

Se flere stats her.

I den samlede stilling er der stadig spænding om sejren i Am-rækken, der føres af Rasmus Jessen med 25 point (5 placeringer) ned til Jonatan C. Hansen. Kan Rasmus udnytte hjemmebanefordelen og sikre sig sin første tour-sejr?

I Open-rækken er det (igen i år) knapt så spændende helt i toppen. Thomas “Kong Vinter” Rasmussen fører suverænt, men de næste pladser er der spænding om. Jacob T. Jakobsen har andenpladsen, men kun med 10 point til Christian Madsen.

Se den samlede stilling her.

Det bliver en fed afslutning på søndag. Vi ses i Aalborg.

Giv gerne en heads-up på om du deltager. Klik på billedet nedenfor og tilmeld dig NU!